Inženjer za razvoj - praksa

Kandidatima nudimo:

  • Praktičnu edukaciju na savremenim tehnologijama iz oblasti razvoja softverskih proizvoda

  • Rad na zanimljivim projektima u ozbiljnom razvojnom timu

  • Dinamičan posao u prijatnom okruženju

  • Mogućnost ličnog i stručnog razvoja

  • Opciono stalno zaposlenje

Nagrada u skladu sa rezultatima

Potrebne veštine

Uslovi:

  • Dobro poznavanje programskog jezika Java sa posebnim osvrtom na Java EE tehnologije

  • Dobro poznavanje SQL-a i relacionih baza podataka

  • Manje od 3 ispita do završetka studija (Fakultet organizacionih nauka, Elektrotehnički fakultet, Prirodno-matematički fakultet)

Lokacija: Beograd
Trajanje: 2 nedelje
Radno vreme: 9-17h

ASW Inženjering je domaća softverska firma, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za izradu i implementaciju sopstvenih visokokvalitetnih softverskih proizvoda i rešenja. Više podataka o nama, našim proizvodima i klijentima možete dobiti na sajtu www.asw.eu

Najveće bogatstvo i vrednost ASW su naši zaposleni. ASW Inženjering je mesto profesionalnog razvoja i učenja.

Mi poštujemo mišljenje naših zaposlenih.

ASW Inženjering i naši klijenti izuzetno poštuju stalni napor naših zaposlenih da svojim idejama i kreativnošću doprinose unapredjenju proizvoda i usluga.

Profesionali razvoj i stalno učenje

Iznad svega poštujemo ulaganje u znanje. Naši proizvodi i usluge su pouzdani, ali izazovni i njihov stalni razvoj traži i stalni profesionalni razvoj svih zaposlenih.  Imperativ je u svakom trenutku biti u toku sa inovacijama u IT sektoru i da naši zaposleni i studenti na praksi kontinuirano uče i razvijaju svoje kompetencije.  Program učenja i mentoring obezbedjuju uspeh i kvalitet. Zbog toga svi radimo zajedno na razvoju kako profesionalnih tako i interpersonalnih veština. Ovo je šansa koju ASW nudi zaposlenima, ali i budućim kolegama.

Prijatno radno okruženje

Naši zaposleni imaju mogućnost da učestvuju u raznim sportskim aktivnostima (košarka, odbojka) kao i team building aktivnostima. Mi nismo samo ljudi koji rade zajedno, nego i veliki tim!

Trenutno nema slika kancelarija.