Praksa u PR agenciji - Chapter 4

Opis

  • Rad na istraživanju i analizi situacije na tržištu
  • Planiranje komunikacijskih aktivnosti
  • Građenje odnosa s medijima
  • Prevođenje materijala sa engleskog na srpski i obrnuto
  • Podrška organizaciji događaja
  • Izveštavanje

Potrebne veštine

 

Uslovi     

Završne godine studija, diplomci i studenti na master studijama fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su zainteresovani za odnose sa javnošću

Način prijave     

Slanjem CV-a na s.bozovic@chapter4.at

 

Lokacija: Beograd
Radno vreme: Fleksibilno

Chapter 4 je kompanija za odnose s javnošću i deo istoimene grupacije koja posluje širom Centralne i Jugoistočne Evrope kao ekskluzivni predstavnik vodeće svetske komunikacijske mreže - Burson-Marsteller. Naš strateški pristup komunikacijama i inovativni projekti koje razvijamo za klijente omogućavaju jačanje ugleda kompanija i brendova. Klijentima pružamo savetovanje, razvoj i realizaciju komunikacijskih planova koji podrazumevaju spektar različitih usluga fokusiranih na njihove ciljne grupe.

Pružajući profesionalnu podršku klijentima, gradimo njihove poslovne odnose i pomažemo da ih željena javnost vidi i čuje na pravi način, u zemlji i celom regionu. Kroz strateško savetovanje u planiranju komunikacije, praktičnu i kreativnu realizaciju, analitiku i evaluaciju, organizaciju događaja, komunikacijske treninge, digitalnu komunikaciju… sarađujemo sa domaćim i međunarodnim kompanijama -  proizvodnim i uslužnim, poslovnim udruženjima i nevladinim organizacijama.

Trenutno nema slika kancelarija.