Chapter 4 je kompanija za odnose s javnošću i deo istoimene grupacije koja posluje širom Centralne i Jugoistočne Evrope kao ekskluzivni predstavnik vodeće svetske komunikacijske mreže - Burson-Marsteller. Naš strateški pristup komunikacijama i inovativni projekti koje razvijamo za klijente omogućavaju jačanje ugleda kompanija i brendova. Klijentima pružamo savetovanje, razvoj i realizaciju komunikacijskih planova koji podrazumevaju spektar različitih usluga fokusiranih na njihove ciljne grupe.

Pružajući profesionalnu podršku klijentima, gradimo njihove poslovne odnose i pomažemo da ih željena javnost vidi i čuje na pravi način, u zemlji i celom regionu. Kroz strateško savetovanje u planiranju komunikacije, praktičnu i kreativnu realizaciju, analitiku i evaluaciju, organizaciju događaja, komunikacijske treninge, digitalnu komunikaciju… sarađujemo sa domaćim i međunarodnim kompanijama -  proizvodnim i uslužnim, poslovnim udruženjima i nevladinim organizacijama.

Trenutno nema slika kancelarija.

Tamara Bekcic

Direktor i suosnivač agencije. Poseduje više od decenije dinamičnog iskustva u oblastima konsaltinga i korporativnih komunikacija u Srbiji i regionu, kroz odnose sa javnošću, strateško planiranje.

Milena Avramović-Bjelica

Izvršni direktor i suosnivač agencije. Godinama se nalazi na rukovodećim i pozicijama senior konsultanta i učestvuje u kreiranju i vođenju uspešnog tima Chapter 4 PR agencije u Srbiji.

Olivera Petrović

Menadžer PR tima. Olivera poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti korporativnih i brend komunikacija, koje je stekla kroz rad u agencijskom i kompanijskom okruženju.