Praksa u sektoru za usluge poslovnog savetovanja

Ostvari svoj potencijal!

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcionim i savetodavnim uslugama. Više od 200 vrhunskih profesionalaca kancelarije EY Beograd ima veštine i iskustvo neophodno za pružanje revizorskih, poreskih, savetodavnih, transakcionih i računovodstvenih usluga visokog kvaliteta. Naše reference pokrivaju veliki broj poslovnih oblasti i privrednih sektora.

Za više informacija posetite www.ey.com/rs

Tražimo praktikante u sektoru za usluge poslovnog savetovanja

 

Ključni zadaci i odgovornosti

 • Istraživanje tržišta, prikupljanje, obrada i sređivanje podataka
 • „Data Analytics“
 • Priprema podataka za modeling
 • Podrška pri administrativnim zadacima
 • Rad u Word, Excel i Power Point dokumentima

 

Mi nudimo

 • Dinamično radno okruženje u internacionalnoj kompaniji
 • Rad u timu mladih ljudi
 • Upoznavanje sa sistemom rada
 • Lični razvoj i uvod u početak karijere
 • Praksu u trajanju od dva meseca na volonterskoj osnovi

Potrebne veštine

 • Odlično poznavanje Engleskog jezika
 • Napredno poznavanje paketa MS Office
 • Potrebno je dobro poznavanje statistike
 • Poželjno je dobro poznavanje R, SPSS, SQL
 • Razvijen osećaj odgovornosti i posvećenosti poslu
 • Prilagodljivost dinamičnom okruženju

Željeni profil kandidata

Studenti III ili IV godine, apsolventi ili diplomci Ekonomskog fakulteta i Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu

 

Ukoliko ispunjavate navedene uslove pošaljite nam Vašu biografiju do 15.05.2017. godine na hr.serbia@rs.ey.com

Lokacija: Beograd
Trajanje: 2 meseca
Radno vreme: 9-17h

EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, firmi Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće firme za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, u više od 150 zemalja sveta i preko 231 hiljada zaposlenih, EY  je svetski lider u pružanju usluga iz oblasti revizije, poreskih i savetodavnih usluga.

Globalni potencijal naše kompanije omogućava nam da klijentima obezbedimo proveren kvalitet  profesionalnih usluga, a mladima izazovno radno okruženje. Globalno posmatrano, mi poslujemo po zajedničkim profesionalnim, etičkim standardima, kao i standardima nezavisnosti. Naše kancelarije širom sveta koriste istu revizorsku metodologiju i povezane su putem integrisane platforme koja omogućava neposrednu komunikaciju i saradnju među članovima naših timova, bez obzira na kojoj lokaciji se nalaze.

Naš globalni pristup organizaciji poslovanja reflektuje se kroz unutrašnju raspodelu na četiri geografske oblasti, gde područje Evrope pripada oblasti EMEIA (Europe, Middle East, India and Africa).Od 2008. godine, naša nova EMEIA oblast funkcioniše kao jedna celina, ujedinjujući lokalne prakse u 93 zemalje Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike. Sa više od 81.022 talentovanih ljudi i 3.628 partnera u 93 zemalja, EMEIA blisko sarađuje sa oblastima Amerika, Azija-Pacifik i Japan, čime se stvara potpuno integrisana, globalna usluga.

 EY Centralna i Jugoistočna Evropa, jedna od 12 pod-oblasti EMEIA oblasti, osnovana je u julu 2008. godine i ujedinjuje naše operacije u 21 zemlji regiona.EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope.

Naša firma je osnovana 1997. godine spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a. EY Beograd se nalazi među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga u Srbiji.

U Srbiji, kao i u okolnim zemljama, raspolažemo bogatim iskustvom u pružanju različitih vrsta usluga, u raznim oblastima i sektorima. Sa više od 180 vrhunskih profesionalaca, uključujući pet partnera, EY Beograd poseduje ključne veštine i iskustvo neophodno za pružanje vrhunskih revizorskih, savetodavnih, poreskih, računovodstvenih i transakcionih usluga u Srbiji.

EY u Srbiji pruža usluge širokom spektru firmi i organizacija, od velikih multinacionalnih korporacija do lokalnih firmi u usponu. Takođe smo značajno uključeni u podršku stranim investitorima koji žele da započnu posao u Srbiji. Naše reference pokrivaju širok spektar poslovnih oblasti i industrijskih sektora. 

 

 

 

Kliknite na sliku za veći prikaz.