EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, firmi Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće firme za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, u više od 150 zemalja sveta i preko 231 hiljada zaposlenih, EY  je svetski lider u pružanju usluga iz oblasti revizije, poreskih i savetodavnih usluga.

Globalni potencijal naše kompanije omogućava nam da klijentima obezbedimo proveren kvalitet  profesionalnih usluga, a mladima izazovno radno okruženje. Globalno posmatrano, mi poslujemo po zajedničkim profesionalnim, etičkim standardima, kao i standardima nezavisnosti. Naše kancelarije širom sveta koriste istu revizorsku metodologiju i povezane su putem integrisane platforme koja omogućava neposrednu komunikaciju i saradnju među članovima naših timova, bez obzira na kojoj lokaciji se nalaze.

Naš globalni pristup organizaciji poslovanja reflektuje se kroz unutrašnju raspodelu na četiri geografske oblasti, gde područje Evrope pripada oblasti EMEIA (Europe, Middle East, India and Africa).Od 2008. godine, naša nova EMEIA oblast funkcioniše kao jedna celina, ujedinjujući lokalne prakse u 93 zemalje Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike. Sa više od 81.022 talentovanih ljudi i 3.628 partnera u 93 zemalja, EMEIA blisko sarađuje sa oblastima Amerika, Azija-Pacifik i Japan, čime se stvara potpuno integrisana, globalna usluga.

 EY Centralna i Jugoistočna Evropa, jedna od 12 pod-oblasti EMEIA oblasti, osnovana je u julu 2008. godine i ujedinjuje naše operacije u 21 zemlji regiona.EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope.

Naša firma je osnovana 1997. godine spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a. EY Beograd se nalazi među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga u Srbiji.

U Srbiji, kao i u okolnim zemljama, raspolažemo bogatim iskustvom u pružanju različitih vrsta usluga, u raznim oblastima i sektorima. Sa više od 180 vrhunskih profesionalaca, uključujući pet partnera, EY Beograd poseduje ključne veštine i iskustvo neophodno za pružanje vrhunskih revizorskih, savetodavnih, poreskih, računovodstvenih i transakcionih usluga u Srbiji.

EY u Srbiji pruža usluge širokom spektru firmi i organizacija, od velikih multinacionalnih korporacija do lokalnih firmi u usponu. Takođe smo značajno uključeni u podršku stranim investitorima koji žele da započnu posao u Srbiji. Naše reference pokrivaju širok spektar poslovnih oblasti i industrijskih sektora. 

 

 

 

Kliknite na sliku za veći prikaz.