Stekni iskustvo u oblasti marketinga uz Playerhunter praksu

Rad u startup kompanijama podrazumeva priliku za nova znanja, kreativan razvoj i timski rad u opuštenoj atmosferi. Ukoliko vam ovo zvuči primamljivo, ne propustite priliku da se prijavite na praksu iz oblasti marketinga u globalnoj startup kompaniji Playerhunter, i steknete iskustvo u IT sektoru. Ovo je jedinstvena prilika da postanete deo međunarodnog radnog okruženja kroz saradnju sa timovima iz drugih zemalja, a najbolje praktikante čeka i zaposlenje!

Šta je Playerhunter?

Playerhunter je startup kompanija iz Austrije i predstavlja profesionalnu aplikaciju za fudbalere, koja je kreirana sa ciljem da poveže menadžere, skaute i fudbalske klubove sa mladim talentima širom sveta. Naš projekat su podržala velika imena iz sveta fudbala, kao što su Luis Figo, Andrej Ševčenko, Josi Benajun i drugi, kao i FK Rapid i GLS sa kojim su ugovore potpisali Fabio Kanavaro i Alesandro Del Piero.

Kvalitet našeg rada omogućio nam je da pored Austrije otvorimo i kancelarije u Poljskoj, Brazilu, Indoneziji, ali i u Beogradu i Novom Sadu. Iskustva naših praktikanata koji su postali i naši zaposleni pokazuju da je praksa u našoj kompaniji jedinstvena prilika koju ne bi trebalo da propustite.

Priznanje za naš dosadašnji rad, pružile su nam brojne svetske organizacije i stručni magazini koji nas svrstavaju u top 50 najinovativnijih svetskih startup-ova, a jedna od poslednjih u nizu jeste i nagrada portala E-kapija - Aurea 2018 za tržišni potencijal.

Kako izgleda praksa u Playerhunteru?

Kada je u pitanju praksa koju nudi Playerhunter iskustvo koje ćete tamo steći teško da može da se poredi sa iskustvom koje nose druge prakse. Ovde ćete biti ravnopravni sa svim članovima tima, koji su svojim entuzijazmom i zalaganjem napredovali i postali deo globalnog startup projekta.

Praksa u Playerhunteru predstavlja priliku da radite na jedinstvenom projektu, kakvih u Srbiji do sada nije bilo. Slobodno možemo reći da se jednom u sto godina pruža prilika za rad u ovakvoj kompaniji, jer saradnja sa kampovima najvećih fudbalskih klubova kao što su Manchester City, Milano ili Barselona kojom možemo da se pohvalimo, zaista nije mala stvar.

U Playerhunteru ćete naučiti:

  • Kako funkcionišu društvene mreže

  • Sve što treba da znate o digitalnom marketingu

  • Kako istražiti tržište i konkurenciju

  • Kako izgleda rad na globalnom projektu

A sve to podrazumeva i:

  • Obuke i stručna usavršavanja

  • Priliku za kreativnost

  • Fleksibilno radno vreme

Najveća prednost prakse kod nas jeste prilika čujete iskustva kolega koji će svoje znanje nesebično deliti sa vama. Mi vam nećemo reći da mišljenje zadržite za sebe, već ćemo s nestrpljenjem čekati vaše kreativne ideje.

Iskustva praktikanata koji su prošli praksu u Playerhunteru

Nekadašnji praktikanti u Playerhunter startup-u su odgovorili na neka naša pitanja vezana za praksu u ovoj kompaniji.

  • Da li ste imale neko predznanje kada ste došle na praksu?

Marina: Pre prakse u Playerhunteru sam bila tri meseca na drugoj praksi, gde sam stekla osnovno predznanje iz marketinga koje je podrazumevalo izradu brošura, kataloga i organizaciju događaja, a onda sam poželela da se više bavim digitalnim marketingom.

Aleksandra: Pre prakse u Playerhunteru sam bila na jos jednoj praksi u firmi koja se bavila drugom delatnoscu i tu nije bilo dodirnih tacaka sa marketingom. Ali s obzirom na to da sam jos od srednje skole zavolela marketing, to je bila jedna od oblasti koja me je interesovala pa sam se iz tog razloga i prijavila za praksu u Playerhunteru.

  • Da li napredujete intenzitetom kojim biste želele?

Marina: Apsolutno, i ono što je najbitnije, kada nam se dodeli novi zadatak imamo dovoljno vremena da savladamo ono što nam se dodeli i da dodatno usavršimo sve što naučimo.

Aleksandra: Smatram da sam puno napredovala tokom prethodnih meseci i prilicno sam zadovoljna intezitetom kojim se sve odvija. Trudila sam se od samog pocetka da ostavim dobar utisak i da se maksimalno trudim da sto vise naucim i napredujem tako da se za sad sve odvija onako kako sam zelela.

Kako da se prijavim?

Ukoliko želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu: st@playerhunter.com

Ili nas kontaktirajte na broj: 0114096215

Čekamo vaše prijave!

 

Potrebne veštine

Koga tražimo?

U potrazi smo za mladim osobama koje gaje interesovanje za oblast marketinga i poseduju ili žele da steknu znanje o toj sferi rada. Želimo da vas upoznamo sa načinom funkcionisanja digitalnog marketinga, istraživanjem tržišta i konkurencije, i video produkcijom.

Naša vrata su otvorena svim mladim ljudima koji su spremni da uče i napreduju, i doprinose razvoju nove društvene mreže svojim zalaganjem, razmišljanjem i novim, kreativnim idejama. Ukoliko vam je potreban samo sertifikat ili potvrda za praksu, bolje pokucajte na nekom drugom mestu, jer mi tražimo ljude koji će postati deo našeg tima. Čak 4 od 12 naših praktikanata su sada naši stalni zaposleni.

Neka vam je najveći motiv za prijavu za praksu u kompaniji Playerhunter iskustvo naših praktikanata, koji sada mogu da kažu da im je naša kompanija druga kuća.

Lokacija: Beograd
Radno vreme: Fleksibilno

Globalna startup kompanija Playerhunter predstavlja društvenu mrežu i aplikaciju za fudbalere.

Trenutno nema slika kancelarija.

Gde se održava praksa?

Beograd i Novi Sad