CHOOSE YOUR INTERNSHIP!

Nudimo Vam mogućnost da sami osmislite svoju praksu u trajanju od 6 meseci. Izaberite dva odeljenja u kojima želite da steknete iskustvo. Ukoliko vidite sebe u prodaji i marketingu upoznajte prvo recepciju i rezervacije. Ukoliko vas privlači posao na recepciji, saznajte kako funkcioniše housekeeping i na taj način steknite važno iskustvo za buduće menadžerske pozicije u sektoru soba. Ukoliko je vaša želja banket, prođite kroz sektor servisa i steknite celokupnu sliku organizacije događaja.

Za najbolje studente nudimo Management Trainee Program u trajanju od 9 meseci koji Vam pruža mogućnost sticanja iskustva u tri različita sektora hotela.

Potrebne veštine

  • Student završne godine Fakuteta za hotelijerstvo ili Visoke hotelijerske škole
  • Viši nivo poznavanja engleskog I poželjno još jednog stranog jezika i rada na računaru (Ms Office, Socijalni Mediji)
  • Komunikativna osoba, timski orijentisana
  • Iskustvo nije neophodno

Lokacija: Beograd
Trajanje: 9 meseci
Radno vreme: Fleksibilno
Pogodnosti: Doručak

Oslikavajući luksuz Vračara, SAINT TEN Hotel nudi 54 soba i apartmana koji odišu elegancijom i komforom. Naše sobe predstavljaju savršen spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna i opremljene su najkvalitetnijim materijalima i opremom. Probajte neko od jela iz našeg fine dining SANCTUS restorana koji će svojim jedinstvenim dizajnom i menijem zadovoljiti sva vaša čula. U našim konferencijskim salama možete pronaći savršen ambijent za sastanke, specijalno posvećen detaljima. Prostiru se na 110 m2 i nude razne postavke za sve poslovne sastanake, konferencije, korporativne događaje ili prezentacije.

Trenutno nema slika kancelarija.