Software Engineering Intern

Zamphyr: (https://zamphyr.com) traži vizionare, hrabre i radoznale, da zajedno osmislimo obrazovanje za novi svet. Internship Program je prilika da budete deo revolucionarnog srpsko-estonskog startupa koji će promeniti tehnološko obrazovanje. Radićete na projektima otvorenog i slobodnog koda, graditi Školu 2.0 i širiti viziju univerzalnog, besplatnog, svima dostupnog tehnološkog obrazovanja.

U timu dišemo JavaScript. U poslednje vreme radimo i sa blockchain-om, P2P, Dat-om, IPDB, IPFS, Linked data (JSON-LD), WebAssembly-em, novim CSS-om i sigurno vam neće biti dosadno...

Prakse su remote i svakom praktikantu poveravamo jedan važan deo ekosistema kroz projekat. Praksa je internacionalna, i sjajna prilika da upoznate nove prijatelje od Čikaga do Tokija.

Pogledajte naš "stack" ovde: https://stackshare.io/zamphyr

Prijavite se na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddMfaFAMteNlRyZwcSD-dGG8Wq5mD07IN0Jmp_DDMVE80QQw/viewform

Potrebne veštine

  • Razumevanje fundamentalnih koncepata računarskih nauka
  • Osnovno poznavanje JavaScripte
  • Osnovno poznavanje HTML/CSS-a

Lokacija: Beograd
Trajanje: 3 meseca
Radno vreme: Fleksibilno

Zamphyr je digitalna škola za učenje računarskih nauka, koju učenici pohađaju preko svojih uređaja, odakle i kad god oni to žele, a pored znanja Zamphyr nudi i rad na praktičnim projektima kako bi potvrdili smileno znanje i spremili učenike za rad u visokotehnološkoj industriji.

Trenutno nema slika kancelarija.

Da li je praksa ili kako se ovde vodi, placena ili ne? Hvala

Praksa nije plaćena.

Da li je praksa plaćena?

Praksa nije plaćena.

Koje je radno vreme?

Radnog vremena nema, praktikanti mogu da odluče kako da rasporede svoje obaveze u toku nedelje i popune fond od 20 sati.

Gde se održava praksa?

Sve prakse su daljinske i možete da radite odakle god želite.